logo_muztv
logo_muztv

Portálok:

jacobs-ladder

Szeretném leszögezni már az elején, hogy a portálok azok szellemi kapuk, szellemi átjárók. Nem ugyanaz mint a teleportáció ahol testben átkerülünk egyik helyről a másikra.

 

A portálok olyan bejárók amik könnyebbé tudják tenni a természetfeletti erőkkel történő kapcsolatot. A kapcsolat az a föld és a 3. menny vagy a föld és a 2. menny között történhet. Akik a teremtő Istennel szeretnének kapcsolatba kerülni azok a 3. Mennyel kerülnek kapcsolatba ami a teremtő Isten lakhelye. Akik gonosz dolgokban mesterkednek és a Biblia szerinti bűnökben élnek azok az ördögöt imádják és imájukban a 2. égből kérnek segítséget ami az ördög lakóhelye.

A Bibliában olvashatunk Jákob létrájáról. ( Jakob álmában egy égig érő létrát látott amin angyalok közlekedtek le és fel) Ez Luz városa közelében történt. Ráesteledett és lefeküdt aludni, párnaként egy követ tett a feje alá. Ébredéskor Istenfélelem fogta el és azt mondta bizonyára az Úr van ezen a helyen, és azt a követ amin aludt felállította, megkente olajjal és elnevezte azt a helyet Bétel-nek.

 

A világban több ilyen Bételi hely is létezik ahol hogyha imádjuk az Urat akkor megnyílik a menny és leszáll Isten dicsősége. A legnagyobb ilyen hely Jeruzsálem, ahol az Úrhoz imádkozva, imádva Őt, mennyei elragadtatások, szabadulások démoni erőktől, mennyei átélések sorozatai történhetnek, sokkal könnyebben mint amikor más helyeken dícsérjük és imádjuk Urunkat. Ez nem véletlen hiszen ez Isten kiválasztott városa, itt halt meg, itt is temették el, itt támadt fel és ide fog értünk visszajönni is. Jeruzsálem a legnagyobb nyitott Mennyei kapu a világon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyitott menny alatt azonnali gyógyulások történnek, nem úgy mint pl. kézrátételes imákkal hiszen ha nyitott menny alatt vagyunk az olyan mintha a Mennyben lennénk. És a mennyben nincs betegség, megkötözöttség, csak szeretet, egészség, boldogság. A Mi Atyánk imában is ez áll: ...legyen meg a Te akaratod, miképpen a Mennyben azonképpen a földön is...

 

A világ más részein is vannak ilyen nyitott kapuk de csak azok jutnak át rajtuk Isten dicsőségébe akik őt imádják, akik nem őt imádják csak a 2. égig jutnak.

Tibetben is van ilyen kapu a Himalája tetején amit sajnos jelenleg a budhisták használnak de ők természetesen csak a második égig jutnak az imájukkal.

 

 

 

 

 

 

 

David Herzog (3-4) Dicsőség és a Portálok - Sid Rothal az "EZ TERMÉSZETFÖLÖTTI" műsorában (HUN)

https://www.youtube.com/watch?v=02HXEbPqowg

 

 

 

 

Városokban is vannak kapuk, portálok, amik általában olyan helyen vannak ahol sok ember gyűlik össze . A kapuknál kapuőrök vannak és a kapuőröknél a kapu kulcsai.

Hogyha a városkapuk Istennek vannak szentelve akkor megnyílik az út arra, hogy az emberek el tudják fogadni Jézust Uruknak. Ezeken a kapukon keresztül Isten angyalai közlekednek.

 

De a pokolnak is vannak kapui a városokban általában ahol sok ember összegyűlik.

És ezekből a kapukból vezet egy járat az alvilágba ahol kiküldik a démonokat nap mint nap hogy elvégezzék a küldetésüket a gyülekezetek ellen a keresztények ellen stb...

Ilyen helyek Pl. bordélyházak, kábítószerfogyasztó, alkoholfogyasztó helyek paráznasággal, pornográfiával foglakozó helyek stb..

 

Azt, hogy egy várost milyen szellemiség ural az attól függ mennyi kapu van Istennek szentelve és mennyit tart az ördög az ő tulajdonában.

Ezért meg kell nyitnuk a kapukat Jézus előtt hogy bejöhessen és át kell venni a hatalmat minden olyan kapu felett amit az ördög ural.

 

Nagyon ajánlom mindenkinek hogy nézze végig ezt a videót mert nagyon fontos üzenetek tudnivalók vannak benne.

Amanda Buys-Dicsőítés és közbenjárás; 2.rész (2013.11.27.)

https://www.youtube.com/watch?v=qVG1o1PZEtw

                    

tibet2
himalaja2
sion2
dicsoseginvazio-500x500

Jákob létrája: